Βόλος: Μητέρα μαθητή εισέβαλε σε σχολείο ψάχνοντας το παιδί της – Συνελήφθη από την αστυνομία

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες σε σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Βόλου, όταν η μητέρα μαθητή εισέβαλε στο διδακτήριο εν ώρα μαθημάτων και άρχισε να χτυπά τις πόρτες στις αίθουσες διδασκαλίες, αναζητώντας το παιδί της. Στο σχολείο κλήθηκε η αστυνομία και η μητέρα συνελήφθη μετά από μήνυση που υπέβαλε ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτης Σαβελίδης, για διατάραξη ομαλής λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της προτελευταίας ώρας των μαθημάτων και λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για το διάλειμμα. Η μητέρα μπήκε στο προαύλιο του σχολείου χωρίς να γίνει αντιληπτή από κανέναν, κατευθύνθηκε στην πτέρυγα με τις αίθουσες διδασκαλίες και χτυπώντας μια-μια τις πόρτες φώναζε το όνομα του παιδιού της. Οι καθηγητές προσπάθησαν να την σταματήσουν, αλλά εκείνη συνέχιζε να ψάχνει τον μαθητή. Επικράτησε αναστάτωση και η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε τον κ. Σαβελίδη, ενώ παράλληλα κλήθηκε η αστυνομία.

«Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν τη διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του σχολείου, της ομαλής πραγματοποίησης των μαθημάτων και κυρίως την πρόκληση δυσάρεστων για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καταστάσεων. Τον λόγο έχει πλέον ο αρμόδιος εισαγγελέας», σημείωσε σε δηλώσεις του ο κ. Σαβελίδης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα έχει χάσει προσωρινά την επιμέλεια του παιδιού της με δικαστική απόφαση και δεν διαμένει στον Βόλο.

 

 

πηγη:gegonota.news

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *