Φλώρινα: Είχε καταδικαστεί για τον ίδιο λόγο σε δυο πόλεις

Συνέλαβαν δυο φυγόποινους

Δυο φορές σε διαφορετικές πόλεις της χώρας είχε καταδικαστεί για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών ένας 44χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προσπαθούσε να διαφύγει εκτός Ελλάδας αλλά εντοπίστηκε σε περιοχή της Φλώρινας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών.

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του, το απόγευμα της Δευτέρας, σε βάρος του εκκρεμούσαν αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, το καθένα από τα οποία τον είχε καταδικάσει σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Ο 44χρονος φυγόποινος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Συνέλαβαν δυο φυγόποινους

Στην Πάτρα, συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για υπεξαίρεση, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Την ίδια τύχη είχε και άλλος ένας Έλληνας που συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για ψευδή κατάθεση, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

 

 

πηγη:protohema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *