Πάτρα: «Ποτάμια» δρόμοι στο κέντρο από τη σφοδρή βροχόπτωση – Πλημμύρισε το ΚΕΠ του Δήμου ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Εντονα πλημμυρικά φαινόμενα, από την σφοδρή βροχόπτωση που εκδηλώθηκε στην Πάτρα. «Πήρε φωτιά» το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής. Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.

Η ισχυρή βροχόπτωση που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί Πέμπτη 2/11/2023 στην Πάτρα, προκάλεσε έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στο κέντρο της πόλης και στην περιφέρεια.

Η οδός Αγίου Ανδρέου, μετατράπησε σε «λίμνη» με τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει επικίνδυνα και να φτάνει μέχρι τις εισόδους καταστημάτων. Ανάλογη η κατάσταση και σε άλλους κεντρικές οδικές αρτηρίες, με την κυκλοφορία των οχημάτων να πραγματοποιείται με δυσκολία.

Δεκάδες οι κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για αντλήσεις υδάτων, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, τόσο στο κέντρο όσο και στα περίχωρα της πόλης.

Ενδεικτικό της κατάστασης το βίντεο αναγνώστη του pelop.gr, από την περιοχή του Λαδόπουλο πλησιόν των εγκαταστάσεων του ΣΕΓΑΣ.

Στο ίδιο έργο θεατές οι καταστηματάρχες στο κέντρο και σε συνοικίες της Πάτρας, που με σκουπές επιχειρούν να απομακρύνουν τα νερά από τις επιχειρήσεις τους.

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ

Πάτρα: «Ποτάμια» δρόμοι στο κέντρο από τη σφοδρή βροχόπτωση - Πλημμύρισε το ΚΕΠ του Δήμου ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ Πάτρα: «Ποτάμια» δρόμοι στο κέντρο από τη σφοδρή βροχόπτωση - Πλημμύρισε το ΚΕΠ του Δήμου ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ Πάτρα: «Ποτάμια» δρόμοι στο κέντρο από τη σφοδρή βροχόπτωση - Πλημμύρισε το ΚΕΠ του Δήμου ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

Πάτρα: «Ποτάμια» δρόμοι στο κέντρο από τη σφοδρή βροχόπτωση - Πλημμύρισε το ΚΕΠ του Δήμου ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ Πάτρα: «Ποτάμια» δρόμοι στο κέντρο από τη σφοδρή βροχόπτωση - Πλημμύρισε το ΚΕΠ του Δήμου ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Την ίδια ώρα, βρόχινα νερά μπήκαν στο εσωτερικό του ΚΕΠ του Δήμου Πατρέων, πλημμυρίζοντας τον χώρο

Πάτρα: «Ποτάμια» δρόμοι στο κέντρο από τη σφοδρή βροχόπτωση - Πλημμύρισε το ΚΕΠ του Δήμου ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

«Ανησυχούμε για το Σάββατο», δήλωσε μιλώντας στον peloponissos fm 104.1, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας – Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, Χαράλαμπος  Μπονάνος.

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΓΛΥΚΑΔΑ – ΣΥΝΟΡΑ 
Φωτογραφίες και βίντεο από την οδό Λοχαγού Μενούνου πίσω από νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.
Πάτρα: «Ποτάμια» δρόμοι στο κέντρο από τη σφοδρή βροχόπτωση - Πλημμύρισε το ΚΕΠ του Δήμου ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ
Πάτρα: «Ποτάμια» δρόμοι στο κέντρο από τη σφοδρή βροχόπτωση - Πλημμύρισε το ΚΕΠ του Δήμου ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ
πηγη:pelop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *