Δημοτικές Εκλογές 2023 – Πάτρα: Συγκέντρωση «ανατροπής» από τον Κώστα Σβόλη – Ποιοι εκτός ΝΔ ήταν παρόντες ΦΩΤΟ

Ενωτικό κάλεσμα από τον Κώστα Σβόλη μπροστά σε ενθουσιώδες και υπερκομματικό ακροατήριο στην προεκλογική συγκέντρωση του στην Πάτρα.

«Θα είμαστε δημοτική αρχή για όλη την Πάτρα! Θα είμαι δήμαρχος για όλους τους Πατρινούς!».Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Σβόλης στη χθεσινή προεκλογική του εκδήλωση μπροστά σε ένα ενθουσιώδες και υπερκομματικό ακροατήριο, το οποίο «πλημμύρισε» τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και είχε ως βασικό σύνθημα το «Σβόλης σημαίνει Πάτρα ενωμένη!».

Εκεί ήταν άπαντες, από νυν και πρώην βουλευτές μέχρι αυτοδιοικητικούς κι ανάμεσα στο πλήθος και μέλη του σπιράλ, αλλά και της ευρύτερης Κεντροαριστεράς.

«Η παρουσία σας στέλνει μήνυμα νίκης της κοινής λογικής, της αγάπης για την Πάτρα και του ήθους που ξεπερνάει τα στενά κομματικά όρια και τις ιδεολογικές διαφορές. Ολοι είμαστε μέλη ενός και μόνο κόμματος, του κόμματος της Πάτρας. Κι εγώ δεσμεύομαι ότι θα είμαι ο εγγυητής της ενότητας όλων των πολιτών» δήλωσε ο Κώστας Σβόλης, ο οποίος ευχαρίστησε προσωπικά τον Πέτρο Ψωμά και όλα τα στελέχη του σπιράλ, καθώς και τις «βαριές φανέλες», όπως είπε χαρακτηριστικά, της Κεντροαριστεράς, για τη στήριξη.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα κάνει μια σύνθεση με τα προγράμματα του σπιράλ και της «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι», όχι προς όφελος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, του Κώστα Σβόλη, του Βασίλη Αϊβαλή ή του Πέτρου Ψωμά, αλλά προς όφελος των πολιτών.

«Θέλουμε μια πόλη φιλική στον πολίτη της Πάτρας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την καθημερινότητά του, είτε αυτό λέγεται καθαριότητα είτε λέγεται κυκλοφοριακό είτε αποχετευτικό είτε χώροι για αθλοπαιδιές που δεν υπάρχουν». Φυσικά, από την ομιλία του δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και αιχμές προς την «απερχόμενη δημοτική αρχή»: «Οφείλω να καταδικάσω τον σημερινό δήμαρχο που μιλάει απαξιωτικά για τους προηγούμενους δημάρχους, σαν να μην έχουν κάνει κανένα καλό στην Πάτρα, για τον κ. Καράβολα, τον κ. Φούρα, τον κ. Φλωράτο και τον κ. Δημαρά. Ολοι τους έχουν αφήσει θετικό στίγμα στην πόλη μας, όπως θετικό αποτύπωμα μπορεί να έχει αφήσει και ο σημερινός δήμαρχος, όμως στην περίπτωσή του δυστυχώς είναι ελάχιστο».

Τέλος, ο Κώστας Σβόλης ζήτησε… επιστράτευση και κατά της αποχής: «Την Κυριακή θα έχει ωραία ημέρα για να πάμε να ψηφίσουμε. Ο πολίτης πρέπει να βρεθεί μπροστά στην κάλπη και να επιλέξει αν θέλει την πόλη του σε ανοδική πορεία ή σε κάθοδο. Καλώ, λοιπόν, όλους τους συμπολίτες μας να σηκωθούν, να ψηφίσουν, να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, την οικογένειά τους, τα παιδιά τους και την πόλη τους. Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε: Εσωστρέφεια, ιδεοληψία ή κάτι καλύτερο; Τέλος στην προπαγάνδα και στο ψεύδος. Δεν ιδιωτικοποιούμε το νερό, θέλουμε φορέα στον Πείρο-Παραπείρο. Δεν πουλάμε καμία Πλαζ! Θα είμαστε στο πλευρό όλων των εργαζομένων στον Δήμο. Θέλουμε μόνιμες θέσεις εργασίας με μοριοδότηση και αξιολόγηση».

Τα ίδια μηνύματα εστάλησαν και χθες το πρωί στη συνέντευξη Τύπου του Κώστα Σβόλη στην Ενωση Συντακτών. Εκεί ξεχώρισε ένα σχόλιο για τον Διονύση Τεμπονέρα: «Καλό είναι στελέχη όπως ο Δ. Τεμπονέρας να έρχονται συχνότερα στην Πάτρα και να τα λέμε μαζί για τα προβλήματα της πόλης μας. Ειλικρινά, εμείς θέλουμε να συναντιόμαστε πιο συχνά και να μη δείχνουν, όπως τώρα, όψιμο ενδιαφέρον, μετατρέποντας τους εαυτούς τους σε δεκανίκι του ΚΚΕ κι απαξιώνοντας τη διάθεση πολλών κεντροαριστερών να αλλάξουν την πόλη μας».

Δημοτικές Εκλογές 2023 - Πάτρα: Συγκέντρωση «ανατροπής» από τον Κώστα Σβόλη - Ποιοι εκτός ΝΔ ήταν παρόντες ΦΩΤΟ

 

πηγη:pelop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *