Δημήτρης Παπαδημούλης: Η ηγεσία Κασσελάκη δεν έδωσε την ώθηση που αναμενόταν

Δεν θεωρεί θετικό το μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τους συντρόφους του να δουν με σοβαρότητα τι μπορεί να γίνει καλύτερα.

Η αντικατάσταση Τσίπρα από τον Κασσελάκη δεν έδωσε τη δυναμική που αρκετοί στον ΣΥΡΙΖΑ προδιέγραφαν, σχολίασε δηκτικά ο ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο Δημήτρης Παπαδημούλης είπε ότι «οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι εκλογές που παίζουν ρόλο τα πρόσωπα και η δουλειά τους, αλλά βγάζουν και πολιτικά συμπεράσματα.

«Στέλνουν πολιτικά μηνύματα», συνέχισε ο ευρωβουλευτής, «και το πολιτικό μήνυμα για τη ΝΔ είναι θετικό για τους στόχους που έθεσε, για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι θετικό και εμείς δεν πρόκειται, ούτε πρέπει να πούμε αυτό που είπε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν βγήκαν Κούβελας, Ανδριανόπουλος και Έβερτ ότι νίκησε η τοπική αυτοδιοίκηση».

«Πρέπει να δούμε με σοβαρότητα, συλλογικότητα και ευθύνη τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και τι λάθη έχουμε κάνει» συνέχισε ο κ. Παπαδημούλης και κατέληξε λέγοντας:

«Πρέπει να αλλάξουμε πολλά στα πάντα και η αντικατάσταση του Αλέξη Τσίπρα από τον Στέφανο Κασσελάκη δεν έδωσε τη θετική δυναμική που αρκετοί περίμεναν».

 

 

πηγη:in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *