Ο Κ. Σβόλης στον Γιώργο Αυτιά: «Ενας καρδιολόγος καλείται να βάλει σε τάξη την καρδιά της Πάτρας»

Συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου της Πάτρας Κώστα Σβόλη στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά»

Στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένος σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης, ο οποίος έστειλε το μήνυμά του για τη νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

«Θέλουμε να αλλάξουμε την πόλη μας. Είναι εγκλωβισμένη 9 ολόκληρα χρόνια σε μια ιδεοληψία και σε μια στενοκομματική λογική», ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» και πρόσθεσε: «Δυστυχώς ο σημερινός Δήμαρχος διοικεί μόνο για τους ομοϊδεάτες του και τους φίλους του. Για εμάς τα προβλήματα της πόλης δεν έχουν κομματικό χρωματισμό, θέλουν κοινή λογική και συνεργασία».

Ο Κ. Σβόλης στον Γιώργο Αυτιά: «Ενας καρδιολόγος καλείται να βάλει σε τάξη την καρδιά της Πάτρας»

Και ο Κώστας Σβόλης δήλωσε και τα εξής: «Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε και το Πανεπιστήμιό μας και το παραλιακό μέτωπο. Θέλουμε η Πάτρα να αποκτήσει την παλιά της αίγλη».

Χαμόγελα προκάλεσε και η στιχομυθία του παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργου Αυτιά με τον Κώστα Σβόλη, με αφορμή το επάγγελμα του υποψηφίου Δημάρχου της Πάτρας.

«Η καρδιά της Πάτρας χτυπάει Σβόλη!», σχολίασε ο πολύπειρος δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Ενας καρδιολόγος καλείται να βάλει σε τάξη την καρδιά της Πάτρας».

Και ο Κώστας Σβόλης απάντησε με νόημα: «Καλούμαστε να διορθώσουμε τις αρρυθμίες της πόλης μας!».

Δείτε τη συνέντευξη του Κώστα Σβόλη στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο παρακάτω link (έναρξη στο 00:33:41): https://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/kalimera/2023-10-01-05/kalimera-01102023

 

 

πηγη:pelop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *