Ξέσπασε εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο ένας ζητάει τη διαγραφή του άλλου!

Οι καταγγελίες του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, Άγη Τάτση, για 5η φάλαγγα στον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει αναλάβει να υπονομεύσει το κόμμα προκειμένου να υποστεί νέα καθίζηση στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, προκαλούν εμφύλιο στην Κουμουνδούρου.

Ο Άγης Τάτσης, με τις δηλώσεις του εκφράζει δημόσια αυτά που λέει στο παρασκήνιο η ηγετική ομάδα. Ότι δηλαδή μια ομάδα στελεχών υπονόμευσε τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπορέσει μετά τις εκλογές να ωθήσει τον Αλέξη Τσίπρα σε παραίτηση.

Μάλιστα αναφέρονται και συγκεκριμένα ονόματα στελεχών που έχουν αναλάβει τη βρόμικη δουλειά.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε σε σημείο να ζητήσει τη διαγραφή του Νίκου Φίλη, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση των δύο μουσουλμάνων βουλευτών οι οποίοι σύμφωνα με καταγγελίες συνδέονται με το τουρκικό προξενείο.

Τώρα η εσωκομματική αντιπολίτευση ζητάει τη διαγραφή του Τάτση, ενώ ο Τσίπρας παρακολουθεί μοιραίος και άβουλος τον εμφύλιο που προκαλεί εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ παραμονές της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.

Όπως αντιλαμβάνεστε, στην Κουμουνδούρου δεν κρατιόνται.

Αρχισαν τα όργανα από τώρα και κανείς δεν περιμένει το αποτέλεσμα των εκλογών αφού έτσι κι αλλιώς προεξοφλούν μια νέα καθίζηση του κόμματος.

 

πηγη:15minutes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *