Σε εκκλησία της Αθήνας λειτουργεί ως ιερέας, ο πρώην επιχειρηματίας, από την Πάτρα, που “φέσωσε” κόσμο – Τι λέει η Αρχιεπισκοπή

Καμιά συνέπεια δεν έχει προς το παρόν ο πατρινός ιερέας που ως επιχειρηματίας στο παρελθόν είχε αφήσει τεράστια χρέη, καθώς είχε εξαφανιστεί και τον αναζητούσαν πελάτες, προμηθευτές και έμποροι.

Ο πρώην επιχειρηματίας λειτουργούσε επιχείρηση με δερμάτινα είδη στο κέντρο της Πάτρας, αλλά πριν περίπου 15ετία χάθηκαν τα ίχνη του και εντοπίστηκε πάλι προ ημερών όπου λειτουργεί ως ιερέας στο εκκλησία στα Βριλλήσια της Αθήνας.

«Προς στιγμής δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο και ούτε έχουμε κάτι στα χέρια μας που να καθιστά κατηγορία εναντίον του. Εάν κάποιος έχει στοιχεία εναντίον του, να τα καταθέσει και να τηρήσουμε και εμείς την νόμιμη διαδικασία», τόνισε ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Θεοχάρης Βαρνάβας, δήλωσε στο Mega.

Ο άνδρας πατέρας έξι παιδιών, ανήκει στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών από τον Οκτώβριο του 2021.

Το 2011-2012 αποφοίτησε από τη Ριζάρειο ιερατική σχολή κι στη συνέχεια συμμετείχε σε προγράμματα κατάρτισης κληρικών του ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης το 2012 έως το 2020. Από το 2012 και μετά ιερατεί και λειτουργεί σε διάφορες ενορίες.

Το 2012 διορίστηκε ως εφημέριος της Αγίας τριάδας Πετρουπόλεως έως και το 2021 και εδώ και 2 χρόνια είναι προσωρινός εφημέριος σε ενορία στα Βριλήσσια.

 

πηγη:tempo24.news

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *